ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΜΕΛΕΤΗΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ & ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΚΧΑΡΩΔΗ ΔΙΑΒΗΤΗ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΤΑΒΟΛΙΚΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ

Προφίλ – Καλωσόρισμα

Σας καλωσορίζουμε στο site του Ινστιτούτου Μελέτης Έρευνας και Εκπαίδευσης για το σακχαρώδη διαβήτη και τα μεταβολικά νοσήματα.

dolphin1-300x281

Το Ινστιτούτο είναι μη κερδοσκοπική Επιστημονική Εταιρία, που ιδρύθηκε στις 6-12-2009 με σκοπό,σύμφωνα με το καταστατικό του, την ενημέρωση και επιμόρφωση των Ελλήνων ιατρών ειδικότητας παθολογίας , καρδιολογίας, γενικών γιατρών και άλλων ειδικοτήτων στην πρόληψη, την θεραπευτική αντιμετώπιση και την έρευνα που αφορά τον σακχαρώδη διαβήτη και τα μεταβολικά νοσήματα. Μέριμνα της εταιρίας είναι η ενημέρωση και επιμόρφωση εργαζομένων στον χώρο υγείας πλην γιατρών (νοσηλευτών , διαιτολόγων) και φυσικά και του γενικού πληθυσμού στην ενημέρωση του σακχαρώδη διαβήτη και των μεταβολικών νοσημάτων.
  • Για την επίτευξή των ανωτέρω σχεδιάζονται και πραγματοποιούνται σειρά σεμιναρίων, διαλέξεων, δημοσίων συζητήσεων, μετεκπαιδευτικών μαθημάτων,Συνεδρίων και άλλων εκδηλώσεων επιστημονικής επικοινωνίας, αυτοδύναμα ή με άλλες Ελληνικές ή ξένες επιστημονικές οργανώσεις. Στόχος των εκδηλώσεων θα είναι η συνεχής βελτίωση του επιστημονικού επιπέδου των μελών του. Επιπλέον στόχοι του Ινστιτούτου είναι η Έρευνα που αφορά τον Διαβήτη και τα μεταβολικά νοσήματα.

imeresd